La licitație, tenișii Louis Vuitton si Nike ai lui Virgil Abloh au strans fabuloasa suma de 25 de milioane de dolari

publicat în categoria Modă

Sotheby’s a scos la licitație online, în această săptămână, 200 de perechi de teniși Louis Vuitton si Nike ai lui Virgil Abloh pentru suma totală de 25,3 milioane de dolari.

În cele din urmă, o pereche într-o mărime rară s-a vândut cu 352.800 de dolari, cu mult peste estimarea inițială de 5.000 – 15.000 de dolari. Majoritatea perechilor s-au vândut pentru mai mult de 100.000 de dolari.

Colaborarea cu Nike a fost un pantof conceput de Abloh pentru colecția SS22 Louis Vuitton și este realizat în întregime din piele, înfrumusețat cu modelele iconice Monogram și Damier ale LV și împodobit cu o bordură din piele de vacă naturală. Fiecare pereche achiziționată include o husă pilotă Louis Vuitton.

La licitații, moda de lux este în plină expansiune, Hermes, Chanel și ceasurile de lux atingând prețuri record. Casa de licitații Christie’s din Hong Kong a vândut în noiembrie o geantă Kelly din piele de crocodil Hermes pentru 4 milioane de dolari HK (aproximativ 510.000 de dolari americani). Aceasta a doborât recordul mondial al licitațiilor de genți de mână.

Virgil Abloh pusese bazele licitației de adidași SS22, ale cărei încasări vor fi în beneficiul Virgil Abloh „Post-Modern” Scholarship Fund, care își propune să sprijine creativii de culoare din industria modei.

Ce parere ai despre fabuloasa suma obtinuta pe acesti perechi de teniși?

Sursa Articol si Imagine Fashionunited.com

PS: in caz ca esti in cautarea de ceva perechi de incaltaminte , iti recomadam cu caldura sa vezi modele tenesi sport dama pe Answear , dar innainte de toate verifica pe Crazy-Deals.ro daca exsita activ vreun cod reducere Answear.

Opțiuni distribuire articol: