Alicia Keys va fi primul curator invitat pentru Moncler Select

publicat în categoria Modă

Moncler Select, un nou serviciu digital înființat de Moncler, va fi lansat pe 20 decembrie, cu prima sa invitată, Alicia Keys, artistă laureată a premiului Grammy.

Cântăreața, care este deja partenerul global al brandului și care a găzduit anterior show-ul digital Mondogenius al Moncler, a scris un editorial despre haine și accesorii Moncler pe site-ul său. Experiența imersivă „A Day in NYC” invită utilizatorii să răsfoiască curatoriul în timp ce ascultă în streaming noul album autointitulat al lui Key.

Explorăm în mod constant modalități noi și mai bune de a ne servi clienții, concentrându-ne în special pe crearea unor experiențe unice care să construiască relații de lungă durată cu aceștia„, a declarat președintele și directorul general al Moncler, Remo Ruffini, într-un comunicat.

Seria Moncler Select este cea mai recentă activare digitală a brandului pe site-ul său, concepută pentru a atrage consumatorii cu experiențe online și curatoriile invitaților de către personalități din domeniul sportului, modei, afacerilor și divertismentului.

Curatoriul Alicia Keys va fi disponibil exclusiv pe platforma Moncler începând de astăzi, urmând ca în 2022 să apară și alte curatoriale colaborative.

Articol preluat de pe fashionunited.com

Pro Tip: Vizitireaza Romanian Corner pe Fashion Days, imbracate de la designeri romani.

Romanian Corner iti aduce haine si accesorii ‘Made in Romania’, cu design smart, fresh si inovator, din materiale naturale, contribuind astfel la incurajarea productiei locale. Descopera cele mai noi colectii si cele mai cautate branduri si creatori autohtoni: MURMUR, M. Marquise, piesele semnate Andreea Raicu, creatii Alina Cernatescu, bijuterii Zea et Sia, piese si accesorii UNDRESS, Lin Apparel, Monarh, CONDUR by Alexandru, Ioana Ciolacu, IE Clothing, Laura Hincu, Framboise, Bluzat, si colectia de incaltaminte dedicata Fashion Days, realizata de Mihaela Glavan, dar si creatii MANURÍ, Nalu Underwear, Skin Deep, Venera Arapu, Optimef, MONOM si Made in Roșia Montană.

Intra si pe Crazy-Deals.ro si vezi ce promotii si coduri reduceri Fashion Days sunt Active.

Opțiuni distribuire articol: