Coca-Cola deschide la Londra primul hub de modă din Europa

publicat în categoria Modă, Cumpărături Online

Brandul de băuturi Coca-Cola a deschis primul său magazin emblematic din Europa, cu colaborări de modă în ediție limitată și un bar de băuturi, pentru a oferi fanilor o experiență de vânzare cu amănuntul „cu adevărat magică”, după deschiderile de succes din SUA.

Conceptul din Long Acre, Covent Garden, marchează primul magazin de sine stătător al Coca-Cola din Europa și găzduiește o gamă de colecții de îmbrăcăminte în ediție limitată, colaborări exclusive cu designeri, articole de cadou și creații unice de băuturi, inclusiv un centru de personalizare pentru a personaliza conservele.

Magazinul Coca-Cola va cuprinde o colecție principală de produse de modă concepute de brandul „Staple Pigeon” al regelui streetwear Jeff Staple, alături de o gamă de accesorii de modă, precum pălării, genți și accesorii tehnice.

EXCLUSIVE COCA‑COLA STORE MERCHANDISE
Sursa : https://www.coca-cola.co.uk/marketing/londonstore

În fiecare lună, magazinul va lansa, de asemenea, noi produse în ediție limitată de la mărci locale și globale, inclusiv Soho Grit, Alma de Ace, Bape, Herschel, Staple, Be@rbrick și Lee.

Fiindca tot am discutat de moda este bine de stiut ca pentru reduceri și promoții, poți vizita site-ul Crazy-Deals.ro, pentru a-ți ușura experiența de shopping! Printre cele cele mai cautate oferte sunt cod reducere About You , cod reducere Answear si coduri reducere Fashion Days

EXCLUSIVE FASHION COLLABORATIONS
Sursa : https://www.coca-cola.co.uk/marketing/londonstore

Michelle Moorehead, vicepreședinte al departamentului de licențe și retail la The Coca-Cola Company, a declarat într-un comunicat: „Am deschis porțile în Londra primului nostru nou concept store din Europa. Acest magazin este o șansă pentru noi de a oferi fanilor Coca-Cola o gamă premium de modă și obiecte de colecție și modalități noi de a experimenta băuturile noastre.

„Prin intermediul unei colecții de produse realizate din materiale reciclate, ne oferă, de asemenea, o ocazie excelentă de a împărtăși cu oamenii angajamentele noastre de sustenabilitate și de a-i aduce alături de noi în călătoria noastră către o Lume fără deșeuri.”

Articol preluat de pe fashionunited.com

Opțiuni distribuire articol: