Trendurile toamnei 2022

publicat în categoria Modă

Te-a luat toamna pe nepregătite și nu știi exact ce modificări trebuie să aduci garderobei tale pentru a fi în pas cu moda? Nicio problemă, de aceea suntem aici pentru tine și am urmărit cu atenție ultimele tendințe și știri de modă ce ne-au adus la zi cu cele mai cool trenduri ale acestui sezon.

Astfel, ia-ți 10 minute și citește articolul înainte de a porni la cumpărături:

Anii 90 înapoi în vogă

Dacă ai observat deja în materie de pantofi sau botine că parcă, parcă este un stil modernizat al anilor 90, ai mare dreptate. Iar aceeași tendință se manifestă și în cazul hainelor. E momentul să îți îmbrățișezi sentimentele nostalgice legate de anii 90 și să te pui la punct cu modernizarea acestora. E vorba de articole simple, care sunt totuși iconice chiar și după atâta vreme. Un maiou simplu alb sau o rochie lungă neagră, cu o poșetă din piele și voila! Ești în trend fără pic de efort.

Culori peste culori

Partea cea mai bună despre această toamnă este că nu trebuie să ne înfofolim zi de zi în culori triste, închise de iarnă. Din contră, moda ne dictează să fim cât mai colorate, să fim cât mai vesele, să inspirăm pozitivitate la fiecare pas. Fie că e vorba de rochii, fuste sau chiar și paltoane, culorile vii nu se lasă date la o parte în acest sezon!

Haine maxi

Inspirat de asemenea din nostalgia specifică anilor 90, hainele maxi sau oversize sunt un mare hit al sezonului. Un plus pe care ni-l aduc nouă este confortul la fiecare pas. Nu trebuie să îți faci prea multe griji dacă te vor strânge pantalonii sau dacă sacoul va fi confortabil la întâlnire. Dacă până acum își era teamă să asortezi două elemente oversize una peste alta, acum poți spune adio acestei frici, deoarece în această toamnă vrem să fim maxi din cap până în picioare.

Modele numai bune de inspirație

În această toamnă un alt trend îl reprezintă varietatea și mulțimea de modele diferite. Până acum eram obișnuiți fie cu un animal print ici acolo, însă acum avem varii modele, combinate cu alte modele haute-couture. Asta nu înseamnă că spunem adio modelelor pisicoase, din contră, înseamnă că acum le putem combina cu multe alte idei creative. O rochie leopard cu dungi albe? O fustă lungă animal print cu buline? Nimic nu este interzis.

Sport și elegant

Un alt aspect interesant legat de această toamnă este combinația inedită pe care designerii au făcut-o dintre modelele sport și hainele elegante. Rochie lungă în dungile Nike? Pantaloni de trening combinați cu pantofi cu toc? Absolut perfect pentru aceste zile răcoroase de toamnă. Lasă-ți imaginația să zboare și alege combinațiile cele mai inedite pentru un stil complet nou.

Acestea fiind spuse, noi dorim să îți oferim un plus de imbold pentru cele mai reușite cumpărături, motiv pentru care aici la crazy-deals.ro poți găsi un cod reducere Sinsay, un voucher fashion days sau un cod reducere lc waikiki ce te va motiva să îți umpli coșul cât mai rapid cu cele mai trendy combinații ale sezonului!

Articol despre butelie heliu si baloane nunta, botez, aniversari copii

Photo by Cori Rodriguez: https://www.pexels.com/photo/person-standing-on-fallen-leaves-1567698/

Opțiuni distribuire articol: