5 Lucruri de care are nevoie fiecare scuterist

publicat în categoria Auto Moto

Asadar, te-ai decis in sfarsit si sa iti cumperi un scuter. In primul rand, felicitari! In al doilea rand, va fi minunat.

Exista unele lucruri pe care fiecare rider ar trebui sa le aiba, cum ar fi un echipament de siguranta adecvat, asigurare, o trusa de scule etc. Aici nu este vorba despre asta. Cumpara-ti o casca.

Aici este vorba despre accesoriile care iti duc scuterul la nivelul urmator. NEXT LEVEL!!!

1. O husa pentru scuter!

Poate te intrebi: „De ce vreau asta?” si „Era necesar acel semn de exclamare?”. Absolut!

O husa pentru scuter iti protejeaza vopseaua de capriciile nemiloase ale Mamei Natura! Gata cu vopseaua decolorata, gata cu rahatul de pasare. Locurile uscate abunda!

O husa pentru scuter ii descurajeaza pe potentialii hoti. Ei nu stiu ca ai un scuter dur sub el. Ar putea fi o motocicleta schioapa, sau chiar un gratar (pe care ai decis sa-l parchezi pe strada, dintr-un motiv ciudat). Hotii de scutere nu vor sa fie deranjati cu un pas in plus.

2. O incuietoare!

Din nou cu „Ce se intampla?” si „Mai multe semne de exclamare?”. Pe bune!!!

Exista o gramada de optiuni, atat pentru cei tineri, cat si pentru cei batrani. Exista blocaje pentru discuri, care impiedica roata sa se invarta prin blocarea rotorului. Exista, de asemenea, blocaje cu lant si cu cablu. Acestea pot fi trecute prin janta pentru a impiedica roata sa se roteasca. De asemenea, le puteti trece in jurul cadrului sau prin ceva de pe scuter si infasurate in jurul unui stalp, stalp sau caine robust din apropiere. Chiar si inlantuirea a doua scutere impreuna va face minuni.

Cand un hot vede un scuter incuiat, sunt sanse ca acesta sa caute o tinta mai usoara. Cine stie, poate ca toata frustrarea pe care i-o provoci cu apararea ta cu lacat si acoperire il va face sa se decida sa se adune si sa se intoarca la scoala de medicina.

3. Un raft!

Aceasta are probabil mai mult sens.

Acum ca ai avut grija sa iti protejezi scuterul, poti incepe sa iti traiesti viata. Un suport deschide o lume de posibilitati. Acestea ofera spatiu de depozitare flexibil, un loc excelent pentru a monta o geanta de roti sau un topcase, iar unele au chiar si spatare

Desi cu totii ne dorim ca noua noastra viata de scuterist sa fie distractiva si fara fantezii, va veni un moment in care realitatea te va suna si iti va cere sa iei un litru de lapte si un pepene verde. Cu un suport, poti sa te supui. Prinderea sacosei de mesager sau a rucsacului pe un suport te va ajuta, de asemenea, sa eviti sindromul spatelui transpirat.

4. O plasa Bungee

Asa este. Nu exista niciun semn de exclamare aici.

Plasa bungee este un ninja discret si sofisticat al lumii scuterelor. Chiar daca nu ai un suport, aceasta poate fi folosita pentru a fixa in mod corespunzator obiectele pe scaunul tau. Intr-o situatie de supravietuire, poate fi folosita chiar si pentru a prinde animale mici, probabil.

Nu ocupa prea mult spatiu in torpedou sau sub scaun si vei fi fericit ca ti-ai cumparat unul, atunci cand va veni momentul.

5. O casca de protectie!

Bineinteles ca ai nevoie de o casca si bineinteles ca se afla pe aceasta lista!

O casca de protectie adecvata, aprobata DOT, este una dintre cele mai simple modalitati de a o face fericita pe mama ta. Cel mai bun mod de a gasi casca potrivita este sa o probezi personal. De ce sa nu o aduci si pe mama ta cu tine? Ii datorezi o intalnire la pranz, cel putin.

Acum ca ti-am recomandat toate aceste lucruri, te intrebi probabil si de unde le poti cumpara online. Ei bine , avem si o recomandare in acest sens, si anume unimotors.ro , un magazin online cu vechime si renume pe piata noastra ce iti ofera piese si accesorii – motociclete / scutere / ATV

Opțiuni distribuire articol: