Sfatul potrivit vine la momentul potrivit

publicat în categoria Societate & Educatie

Sfaturile potrivite apar cand te astepti mai putin. Asa s-a intamplat si in seara aceasta cand m-am intalnit cu un bun prieten dupa ceva vreme. Ne vedem mai rar pentru ca suntem prinsi cu tot felul de activitati, iar munca ne ocupa mare parte din timp.

6 luni, 2 furnizori

Era foarte incantat de produsele achizitionate de Black Friday si nerabdator sa se livreze comanda. Din vorba in vorba imi spune ca in ultimele 6 luni a schimbat de 2 ori furnizorul de televiziune. Fie avea probleme cu semnalul, fie nu prindea unele canale, iar calitatea serviciului era indoielnica. Mi-a cerut o recomandare si m-a intrebat cu ce furnizor TV am contract. A fost surprins, de fapt socat, cand i-am raspuns ca nu am contract cu niciun furnizor de pe piata.

Pare incredibil asa ceva, dar nu este. A fost o vreme cand nu eram multumit de calitatea abonamentului de televiziune, am reziliat contractul si am inceput sa accesez platforme de TV online.

Mai simplu de atat nu se poate

I-am aratat cat de simplu este sa accesezi o astfel de platforma. Continutul este redat in oglinda si poate fi accesat de pe telefon, tableta sau laptop. Cu un simplu click sau atingere de ecran poti viziona meciuri, filme, seriale, stiri, documentare sau emisiuni. In cazul in care vrei sa vezi continutul pe ecranul televizorului din living, un simplu cablu HDMI se transforma in cel mai mare aliat.

Suna bine, dar parca…

S-a bucurat si mai tare cand i-am spus ca programele TV online sunt absolut legale, deci nu se va trezi cu amenzi in cutia postala si nici nu va descinde politia la el la usa. Mai bine de atat nici ca se poate. Nu ai nevoie de dispozitive auxiliare pentru a capta semnal, ci doar de o conexiune la Internet. Unde mai pui ca nu exista restrictii de vizionare. Prin urmare, poti viziona orice program de televiziune, oricand doresti si de oriunde, mai ales daca calatoresti in afara granitelor si nu numai. De asemenea, numarul de canale TV online este mai mare decat cele care sunt incluse intr-un abonament TV clasic.

Decizia finala

Ce decizie credeti ca a luat prietenul meu? Ei bine, luni dimineata va rezilia abonamentul cu furnizorul de televiziune. Daca va confruntati cu situatii neplacute ca cele descrise mai sus, aveti acum o solutie eficienta, gratuita si extrem de accesibila.

Opțiuni distribuire articol: