Piesele de schimb si service pentru scutere ar putea creste profitul distribuitorilor si reparatorilor

publicat în categoria Auto Moto

Daca locuiesti sau lucrezi in apropierea marilor zone metropolitane, ai observat probabil o crestere a numarului de scutere pe sosele.

Reputatia acestui vehicul pe doua roti, care era candva cea de motoreta glorificata, a capatat o noua seriozitate printre optiunile de transport ale tarii, cu marci si modele care prolifereaza, cu distribuitori de scutere care ofera modele imbunatatite de proportii apropiate de cele ale unei motociclete si cu operatori care cauta taramul promis al celor 100 de mile pe galon.

Asadar, pe masura ce consumatorii cauta moduri alternative de transport, extinderea bazei de piese si servicii pentru a include scuterele ar putea aduce rezultate mai bune pentru achizitia ta

Desi scuterele devin din ce in ce mai sofisticate, daca un tehnician poate lucra la o masina computerizata, poate lucra si la un scuter. Ea spune ca motoarele traditionale in doi timpi sunt, evident, mai usor de lucrat, dar scuterele au devenit, de asemenea, mai sofisticate, injectia de combustibil inlocuind sistemele cu carburator.

In cazul in care te decizi sa intri in lumea scuterelor, ar putea fi benefic sa te specializezi in anumite marci si modele.

Exista o preponderenta a marcilor de scutere care sunt conduse, unele dintre acestea fiind marci asiatice de marca, care nu au piese scuter de schimb si service sau garantii de sustinere.

Pentru cei care pot repara vehicule si complexitatea computerizata a acestora, repararea scuterelor nu ar trebui sa fie prea dificila

Si este, de asemenea, prudent sa studiezi legile privind scuterele din orasul sau tara ta. Unele sunt legale pe strada, altele nu.

Scuterele sunt cunoscute ca fiind poluante, in ciuda eficientei combustibilului lor, dar producatori precum Vespa iau in considerare modele hibride gaz-electric. Altii promoveaza beneficiile scuterelor electrice.

De la motorul de 50 CC pana la cele cu 750 CC, exista o multitudine de optiuni pentru cei care doresc sa se arunce pe piata scuterelor, care se preconizeaza ca va lua tot mai mult avant.

Opțiuni distribuire articol: