Ce sunt articolele SEO?

publicat în categoria Internet

SEO ar trebui sa fie o parte integranta a activitatii de marketing digital a oricarei companii, asigurandu-te ca site-ul tau web va fi gasit.

Dar, in aceasta perspectiva, ce sunt articolele SEO?

In cautarea raspunsului la intrebarea: ce sunt articolele SEO ?, trebuie mai intai sa incepem cu explorarea la ce ne referim. Optimizarea motoarelor de cautare, sau SEO pe scurt, este o modalitate de a crea si de a organiza continut, pentru a te asigura ca site-ul tau web este clasat in mod inalt pe motoarele de cautare pentru anumite cuvinte si expresii relevante pentru industria ta.

Desi poate parea o parte complicata si relativ mica a activitatii tale globale de marketing, SEO devine din ce in ce mai vital pentru succesul tuturor companiilor care utilizeaza platforme online pentru a comunica cu clientii tai existenti si pentru a atrage altii noi.

De ce?

Este un fapt binecunoscut ca peste 40.000 de cautari sunt efectuate, numai prin Google, in fiecare secunda din fiecare zi; si daca afacerea ta apare in partea de sus a celor 10 cautari? Acest lucru iti ofera potentialul de a atrage 36.000 de vizitatori pe site-ul tau in fiecare ora. Uimitor!

Desigur, la fel ca orice element al afacerii, optimizarea motorului de cautare este competitiva si, pentru fiecare cuvant cheie sau expresie pe care o cauta cineva, vor exista sute sau chiar mii de companii care opereaza in intreaga lume, care vor aparea in partea de sus a rezultatelor cautarii.

Acest lucru a condus inevitabil la crearea si implementarea unei game de tehnici diferite de catre intreprinderi pentru a aparea in locul 1 (sau cat mai aproape de acesta)!

Una dintre aceste tehnici este articolul SEO si scrierea SEO.

Ce sunt articolele SEO?

Cand vine vorba de scrierea SEO, trebuie mai intai sa luam in considerare acest lucru: articolele SEO sunt articole publicate online care adopta termeni de cautare specifici; scopul unui articol SEO este acela de a va prelua site-ul web de catre motoarele de cautare pentru acel termen.

Daca, de exemplu, conduci o brutarie in nordul Londrei, iti recomand ca site-ul tau web sa apara in partea de sus a cautarilor efectuate pentru „brutaria North London” sau „cupcakes de vanzare in nordul Londrei”.

Pentru a face acest lucru, vei dori sa adopti o serie de tehnici SEO, inclusiv crearea de articole SEO si servicii SEO.

Poti face acest lucru scriind un blog pe propriul site web si asigurandu-te ca include fraza cheie in urmatoarele domenii:

  • Titlul general al blogului
  • Primul paragraf
  • subpozitie

Cu toate acestea, articolele optimizate sunt mult mai mult decat simplul mod in care este scris un articol; sunt imaginile utilizate, hyperlinkurile incluse si modalitatile prin care articolul este distribuit.

Crearea de continut de calitate este doar jumatate din lupta! Si o mare parte a acestor batalii face ca legatura sa fie corecta.

Servicii media online si articole SEO

In functie de ceea ce incerci sa realizezi, poate merita adesea sa scrii un „articol tip guesp post” pentru un serviciu media online popular legat de industria ta, o revista de comert digital sau un site de stiri locale, de exemplu, si sa te asiguri ca obtii un numar de backlink-uri de acolo .

Cu cat este mai mare acoperirea, cu atat va fi mai mare clasarea ta in motoarele de cautare..

Ganduri si concluzii despre ce sunt articolele SEO?

Scrierea SEO necesita abilitati si experienta si este important sa iei in considerare delicatetea acestei abilitati; necesitatea unui echilibru usor intre obtinerea termenilor de cautare in locurile potrivite si asigurarea faptului ca articolul este interesant; este o procedura complicata care necesita timp si o analiza atenta pentru a obtine corectitudinea, dar va creste inevitabil traficul catre site-ul tau web.

Opțiuni distribuire articol: